Boka rätt talare

Hur fungerar det att boka en talare?

Tillsammans med er gör vi en behovsanalys och identifierar era specifika krav vilket inkluderar förståelsen av helhetsbilden och era förväntningar på talaren och evenemanget. Därefter går vi igenom praktiska saker såsom syfte, plats, tidpunkter, budget med mera.

Nästa steg i processen är att vi går igenom vårt nätverk som består av majoriteten av de mest populära föreläsarna i landet (en del av våra talare kan ni hitta här på vår sida med ett litet smakprov) och stämmer av matchningen efter lämpliga talare som passar ert behov och kravprofil. Därefter presenterar vi dessa för er och väljer ni att anlita någon av talarna gör vi en officiell bokning. Vi ordnar med kontrakt och alla andra praktiska detaljer.

Efter genomförande stämmer vi av med er och ber om feedback och återkopplar till föreläsaren som en del av läroprocessen.

Nöjd kund-garanti

Skulle personen som ni har bokat få förhinder erbjuder vi i den mån det är möjligt en likvärdig ersättare.

Oberoende talarförmedling

Ingen av de personer som vi förmedlar är anställd hos oss och skälet till det är att vi vill kunna välja fritt den talare som passar bäst för just ert ändamål utan några som helst begränsningar. Vi skräddarsyr alltid efter era önskemål.


Blended learning på riktigt

Främsta skälet att anlita en förläsare är att vederbörande ska förstärka ert budskap och att publiken tar till sig informationen, den information ni tycker är viktig. Utifrån era behov genomförs föreläsningar, workshops eller längre utbildningsserier för att driva er utveckling framåt.

Till skillnad från alla andra talarförmedlare kan vi på Diploma kombinera dessa fysiska föreläsningar med digitala föreläsningar eller utbildningar och paketera allt i vårt LMS, se bild nedanför.

Letar du efter en onlineutbildning eller webbutbildning som dessutom ger dig både intyg och diplom så hittar dessa på Diploma Utbildning.