Anders Torelm

Har överlevt 100 kvartal i amerikanska säljbolag

Försäljning

Anders Torelm har nominerats till pris som landets bästa säljare och är en av våra mest erfarna säljare och säljchefer inom B2B-försäljning. Anders bedriver idag Salesgen, ett företag specialiserat på att hjälpa sina kunder att analysera, effektivisera och förbättra sin försäljning. Utöver coachning, rådgivning och Sales Sourcing ligger fokus på Sales Due Dilligence, Sales Governance och kanalstrategier.

Anders Torelm är känd för att ha överlevt 100 kvartal i amerikanska säljbolag och har varit säljchef och marknadsansvarig på många företag. Han har över 30 års erfarenhet av försäljning och ledarskap och har varit framgångsrik Sverigechef på IBM Software och VD på flera amerikanska säljbolag.

Föreläsaren Anders Torelm pratar om ämnen som sollution selling, hur man bygger en säljpipe, hur bör en säljchef arbeta i det dagliga arbetet, digitaliseringen av köpprocessen och personligfieringen av kundmötet.


Smakprov

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.