Anneli Veikkosdotter

Den enda flirtcoachen i Sverige

Kundvård | Ledarskap | Kommunikation | Teambuilding

Anneli Veikkosdotter är en unik föreläsare, med ett rakt härligt budskap. Använd din charm och bli medveten om den ickeverbala kommunikationens kraft, som avslöjar dig. Vinn framgång i affärer och i privatlivet. Alla vet vi att vissa personer tycks ha enklare att lyckas med det mesta i livet. Anneli är utbildad på GIH, coach och friskvårdsterapeut. Hon fann tidigt intresset för vad som skapar mänsklig prestation och lärde tidigt ut mental träning till skolbarn. Utöver att Anneli är skolad i svensk tradition av mental träning så har Anneli verkat nära Finlands största mentala guru Pasi Koivunen. Anneli har också fördjupat sig i Flirten djupare påverkan på hjärnans och magens samspel för att må bra och lyckas skapa goda relationer.

Ickeverbal kommunikationen säger mer än ord. Vill ni veta hur ni blir avslöjade? Med tanke på # Metoo, mobbing och stress, behöver både män och kvinnor bli medvetna om var de schyssta gränserna går. Anneli hjälper företag att skapa bättre arbetsmiljö och trivsel samt mindre stress på jobbet. Ett eget ansvar, medvetenhet om hälsoeffekterna av ett schysst och kärleksfullt bemötande. Utan sexuella trakasserier och skitsnack. Som naturligt leder till bättre arbetsklimat, nöjdare kunder och mindre sjukskrivningar.

Med föreläsningar som Sälj mer genom att använda ickeverbal kommunikation och byt bort taskig attityd mot storslagen lönsamhet . Anneli bjuder på erfarenheter från elitidrotten, tangons attraktionskraft och den senaste forskningen om hjärnans plasticitet och magens goda microbiomer.

Talare, Moderator

Språk: Svenska, Finska

Bor: Stockholm - Uppdrag: Sverige och Finland

Kommunikation, Stress, Arbetsmiljö, Hälsa, Arbetsklimat, Sälj, Attityd, Hjärnan, Mentalträning, Mindfulness, Trivsel


Smakprov