Börje Ohlsson

Den gamla skolans säljare med den nya tidens coachande

Försäljning | Teambuilding

Börje Ohlsson är ekonom med gedigen erfarenhet från marknad och försäljning, inte minst från Swedish Match. Karriären började i Småland där Börje Ohlsson blev husförsäljare med en ynka dags introduktion. Den enda insikten Börje lyckades snappa upp från den korta introduktionen var insikten om att han inte skulle bete sig som den tidigare säljaren.

Idag är Börje skolad inom NLP och coachande. Han har många års erfarenhet av mental träning och elitidrott. När Börje Ohlsson inte ägnar sig åt konflikthantering är han verksam som säljtränare. Börje Ohlsson har studerat säljprestation i praktiken och teorin mer än de flesta. När andra använder floskler som att Elitidrottare tränar varje dag - Hur ofta tränar dina säljare? så lever Börje dessa lärdomar dagligdags.

Börje Ohlsson är som ett levande uppslagsverk med visdom inom försäljning. När din personal inte behöver lyssna till den senaste forskningen inom försäljning utan behöver bondförnuftets struktur, relationsbyggande och säljdiciplin, då är Börje Ohlsson rätt föreläsare för er.


Smakprov