Claes Hellgren

Landslagsmålvakten som bygger framgångsrika lag

Ledarskap | Affärsutveckling | Teambuilding

Claes Hellgren spelade i det svenska handbollslandslaget i 14 år och var den första svenska handsbollsspelaren som blev proffs. Han ansågs vara världens bästa målvakt på sin tid och har meriter från flertalet VM och OS. Claes Hellgren har varit Cheif National Coach i USA och Förbundskapten hemma i Sverige. För den yngre publiken är Claes Hellgren känd kommentator på handbollsmatcher på TV.

Handbollslandslaget var under Claes tid själva sinnebilden för ett framgångsrikt lag och Claes Hellgren är idag utbildare och coach kring teambuilding och till att få arbetsplatser att fungera som bra presterande lag. Hans motto är Om du vill få saker att hända – Handla nu!

Claes Hellgren bistår idag organisationer kring motivationsfaktorer, temporära monopol, normer, trygghetszoner, kreativitet, hormonellt ledarskap och rekrytering. Författaren Claes Hellgren har hunnit med att skriva många böcker bland annat Våga vara annorlunda och Kom inte och säg att du är gammal.

Föreläsaren Claes Hellgren pratar om lagbygge, om hur man behåller sin personal och hur vi lyfter individer och grupper till nya nivåer.


Smakprov