Daniel Tornberg

Advokat specialiserad på marknadsrätt

Juridik

Daniel Tornberg är en av Sveriges ledande advokater inom marknadsrätt. Han är idag delägare/VD för Advokatfirman MarLaw, som är Sveriges enda advokatbyrå som arbetar uteslutande med marknadsrätt och dess anslutande områden. Som ett av Sveriges mest anlitade ombud i marknadsrättsliga tvistemål samt med erfarenhet av processer i Högsta Domstolen och EU-domstolen, så är det få som är så bevandrade i den moderna marknads- och immaterialrätten som Daniel. Daniel är också författare till handböckerna Medierätt 2 – Marknadsrätt och Medierätt 3 – Upphovsrätt.

Utöver sitt arbete som advokat så är Daniel en flitig föreläsare på universitet, högskolor, organisationer och företag och uppskattas för sin praktiska och pedagogiska metodik. Daniel undervisar också reklambranschen i VARU- Vidareutbildning Ansvarig Reklamutgivare, för Sveriges Kommunikationsbyråers räkning.

Målet med Daniels föreläsningar är att deltagarna ska få en övergripande och lättillgänglig förståelse för modern immaterialrätt och marknadsrätt.


Smakprov

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.