David Stiernholm

Sveriges ende struktör

Effektivitet

David Stiernholm är struktör. Han hjälper dagligen människor och företag att bli mer effektiva med hjälp av bättre ordning och struktur. Davids motto: Allting kan göras enklare!

När du ser en föreläsning med David Stiernholm får du ta del av superkonkreta verktyg och lära dig metoder som du genast kan ha användning för, både på ditt jobb och i hemmet. David lär dig hur du spenderar din dyrbara tid på bästa sätt, och att lägga din fokus och kraft på de uppgifter som faktiskt är viktiga. Du kommer snabbt till insikten att struktur är både befriande och roligt.

David Stiernholm driver sedan 2004 egna företaget Stiernholm Consulting, där han arbetar som struktör och föreläsare för organisationer, företag, universitet och högskolor. Hans uppdragsgivare är allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfas. Och de finns i nästan alla branscher – över hela landet.

Han har examen i ekonomi med inriktning på entreprenörskap från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, och har 1995-2003 arbetat inom handels- och tjänsteföretag som affärscontroller, it-chef och ställföreträdande vd.


Smakprov

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.