Gunnar Ekman

Polisen som blev doktor i ledarskap på Handelshögskolan

Ledarskap

Gunnar Ekman är polisen som blev ekonomie doktor i organisation och ledarskap vid Handelshögskolan. Gunnar Ekman vann pris för bästa företagsekonomiska avhandling och har i 15 års tid forskat och undervisat i ledarskap. I 10 års tid har Gunnar ansvarat för Handelshögskolans prestigefyllda Executive MBA-program.

1 000-tals chefer har utbildat sig med hjälp av Gunnar Ekmans syn på ledarskap, förändring och affärsmannaskap. Han har breddat sin kunskap med certifieringar i Myers Briggs Type Indicator (MBTI) och Interpersonal Dynamics Inventory (IDI) och är därför en av de få som kombinerar forskning i ledarskap med coachning av chefer.

2003 utkom Gunnar Ekmans bästsäljande bok "Från prat till resultat - Om vardagens ledarskap" på Liber förlag. Boken behandlar samma ämne som Gunnars prisvinnande avhandling och det är rimligt att påstå att Gunnar Ekman är en av de utbildare och föreläsare i Sverige som bäst förstår sig på att stora organisationer styrs genom småprat.


Smakprov

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.