Henrik Bromée

Lyft Luren - nå framgång

Försäljning, Ledarskap

Henrik Bromée är civilekonom, har över tjugo års erfarenhet av försäljning och ledarskap och är idag vd i Sverige för ett av världens största företag inom finansiella tjänster. Utöver det är han styrelseordförande i svenska kreditförsäkringsföreningen, sitter i advisory board för ett gasellföretag i rekryteringsbranschen och har under hösten 2017 debuterat som författare med boken ”Lyft luren – bli framgångsrik”. Boken handlar om konsten att etablera affärsrelationer via telefonen och vikten av att lära sig ringa ”kallt” i syfte att nå sina mål.

I princip alla framgångsrika entreprenörer, affärsmän och företagsledare är skickliga ”kallringare” samtidigt som tekniken gör det enklare än någonsin att gömma sig bakom mejl, sociala medier och sms. Det är därför viktigare än någonsin att lära sig den döende konsten att ringa kallt.

Talare, Utbildare

Språk: Svenska, Engelska

Uppdrag: Stockholm, Sverige, Europa, Hela världen

Ledarskap, försäljning, nya kunder, entreprenörskap, kalla samtal, prospektering, nätverkande, motivation, personlig utveckling, karriär

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.