Lili Öst

SÅKLART-metoden

Ledarskap | Motivation | Personlig utveckling | Hälsa och miljö | Teambuilding

När Lili Öst föreläser bjuder hon inte bara på skratt, igenkänning och manar till insikt, utan framförallt ger hon publiken nya glasögon som i sin tur öppnar nya kraftfulla vägar till företagets mål och visioner.

Med 35 år på scen, där de senaste 10 är som föreläsare och de första 25 som artist bl a i grupperna Family Four och Avec är hon en avspänd, trygg och inspirerande föreläsare. Då hon den största delen av sitt liv ägnat sig att jobba med musik, är det för henne en självklarhet att blanda in musiken och sången i sina föreläsningar. Under många år jobbade Lili parallellt med artisteriet som showproducent och regissör, vilket ligger till grund för hennes coachande förhållningssätt, som i sin tur inspirerat henne längs vägen till att utbilda sig till coach med NLP inriktning, inom kommunikologi och organisatoriskt beteende. Leder workshops, kurser och teambuilding med bl a ledningsgrupper. Grundare till SÅ KLART-metoden som är en tvärvetenskaplig metodik vilken hon utgår ifrån som föreläsare och coach. Författare till Jag blir vad jag tänker (2012) och SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team (2017) Modererar gärna, där musikaliska- och tänkvärda inspirationsinslag kan ge moderatorskapet en lite annorlunda twist.

Talare, Utbildare, Moderator

Språk: Svenska, Engelska

Bor: Stockholm Uppdrag: Sverige, hela Europa, hela världen

Föreläsare, Utveckling, Talare, Inspiratör, Ledarskap, Självledarskap, Attraktionslagen, SÅ KLART-metoden, Motivation, Förbättring, Teambuilding.


Smakprov