Malin Hammar

Motiverande föreläsare och inspiratör

Personlig utveckling

Malin Hammar kom hem till Sverige på hösten 2009 efter att ha bott utomlands i 30 år där hon har arbetat som försäljnings- och marknadschef inom den femstjärniga hotellbranschen över hela världen. Hon har bott i 11 länder och talar sex språk varav hon kan föreläsa på fem. Malin levde ett liv med mycket fart och fläng över hela jordklotet.

2009 ändrades allting för henne när hon bodde och arbetade i Costa Rica i Centralamerika. 10 dagar efter hon fyllde 49 år, drabbades hon av tre hjärtinfarkter på 24 timmar och förlorade nästan livet. Hjärtkirurgen som räddade livet på henne sa till henne efter operationen att hon inte fick fortsätta i hotell branschen p.g.a. all stress.

Dock fick hon hjälp från oväntat håll och en ny karriär. Tre dagar efter Malin kom in till IVA på sjukhuset i San Jose, kom det in en 14-årig flicka med sprucken blindtarm. Flickan var ”Brandmannen” Lasse Gustavsons dotter. Lasse och Malin blev goda vänner, och Lasse föreslog att Malin skulle byta bransch och bli föreläsare istället där det bara är glädje och ingen stress. Så blev det.

Malin har även genomgått TUFF = Träning och Utbildning för föreläsare som hålls av Lasse Gustavson och Henrik Matsson. TUFF går under Skandinaviska Ledarhögskolan.

Malin har sex olika föreläsningar som talar om hennes liv. Allting är självupplevt. Hon använder sig av mycket självironi och humor och tar inte sig själv på så stort allvar. Hon älskar att föreläsa och att hjälpa så många så möjligt. Hon ger även privata konsultationer.


Smakprov

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.