Maria Engström-Eriksson

Jag leder Hjärna

Ledarskap

Maria Engström-Eriksson föreläser om hjärnan, ledarskap, medarbetarskap och hur de tre kan kombineras för att nå maximal tillväxt och utveckling. Hur vi omsätter hjärnforskningens insikter till ledarskapets vardag.

Med mer än tjugo års erfarenhet och en solid förståelse för affärer, tillväxt, ledarskap och företagande adderar hon neuroscience, NLP och coaching för att hjälpa företag och individer att bryta Lagomkurvan.

Maria har en bakgrund från Ericsson, Ahrens tillväxtkonsulter och driver sedan 2004 konsultbolaget Matheva. Hon har jobbat med företag i de flesta branscher och i de flesta storlekar och brinner för att omsätta visioner och strategier till verklighet. Att skapa strategier som fortplantar sig till händerna på människorna. Från Hjärnan, via Hjärtat till Hjöra. 2012 kom hon ut med boken "Jag leder Hjärna – varför det blir som det blir och hur det blir som du vill.

I hennes föredrag får du förståelse för hur din hjärna bidrar både till att hjälpa och stjälpa dig, och hur du kan göra för att få ut det bästa av både din egna och andras.


Smakprov

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.