Marie Algotsson Skogh

Använder elitidrottarnas mentala knep i säljträning

Försäljning

Marie Algotsson Skogh driver MentalSäljKompetens, ett företag som fokuserar på att skapa säljare och ledare i världsklass.

Marie lägger mycket vikt vid att rusta medarbetares mentala inställning och är specialiserad på att hjälpa personer som inte själva ser sig som säljare. Marie Algotsson Skogh anser att all personal i de flesta organisationer ska bidra till att skapa försäljning, direkt eller indirekt.

Innan Marie började med att kompetensutveckla personal var hon under 15 års tid verskam i telekombranschen. Efter detta har Marie tillskansat sig det mesta i kompetensväg som kan hjälpa personal att blomma ut. Hon är ICC Coach, är utbildad på Skandinaviska Ledarhögskolan, har fortbildat sig på IHM Business School, Dale Carnegie och mycket mer.

Marie är en härlig föreläsare som tar ansvar för att din personal verkligen når önskad effekt. När hon inte coachar och arbetar med workshops för att förbättra försäljning, föreläser hon om arbetsglädje, målbildsträning och grupputveckling.


Smakprov

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.