Mats Rönne

En av Sveriges mest erfarna marknadsförare och varumärkesutvecklare

Marknadsföring

Mats Rönne har arbetat med de flesta frågor som rör marknadsföring, varumärken och reklam och delar gärna med sig av sina drygt 25 års erfarenheter som ansvarig på storföretag som Ericsson, Electrolux och Skanska och seniorkonsult på byråsidan. Han var en av initiativtagarna till reklameffekttävlingen 100-wattaren och har även varit ordförande för Sveriges Annonsörer.

Idag är Mats en uppskattad föreläsare, rådgivare och debattör inom marknadsföring och varumärken, inte minst när det gäller att visa hur dessa områden kan bidra till att utveckla ett företags intäkter och lönsamhet. Ett annat av Mats specialområden är mediesidan där hans insikter från såväl köpar- som säljarsidan gör att han ofta bistår såväl annonsörer som medieföretag med råd och inspiration. Mats internationella erfarenhet och referensramar gör också att han är särskilt lämpad för sammankomster på engelska.


Smakprov

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.