Percy Barnevik

En av Sveriges största industriledare någonsin

Ledarskap

Percy Barnevik är en av Sveriges genom tiderna största företagsledare. Han inledde sin karriär med att studera vid Göteborgs Handelshögskola och Stanford University. Han har varit vice VD på Sandvik, VD på ASEA och ABB, styrelseordförande i Sandvik, Investor och Skanska och har i karriären även suttit i styrelsen för General Motors och Astra Zeneca. Percy Barnevik är även känd för att vara en av de svenskar som har störst och tyngst internationellt kontaktnätverk.

På senare tid är Percy Barnevik känd för organisationen Hand in Hand där han investerat kring 100 miljoner kronor. Hand in Hand fokuserar på att rusta kastlösa kvinnor i Indien, Afghanistan och Sydafrika till att via entreprenörskap bli familjeförsörjare. Hittills har organisationen hjälpt över 100 000 kvinnor.

Kunskapsspridaren Percy Barnevik vill dela med sig av sina samlade erfarenheter och önskar att han själv fått ta del av dessa kunskaper som ung industriledare. Percy Barnevik har bland annat skrivit boken Ledarskap - 200 råd.

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.