Pernilla Pihl

Jobba smartare och få mer tid över

Ledarskap, Personlig utveckling, Effektivitet, Teambuilding

Nyfiken ledar- och verksamhetsutvecklare med mottot "Klart det går!"

Pernilla Pihl är i grunden maskiningenjör och certifierad Lean Six Sigma Master Black Belt och har i mer än 20 år arbetat med verksamhetsutveckling i olika former. Med en kombination av metoder från LEAN Six Sigma, ledarskap och förändringsledning fångar hon helheten och visar på ett enkelt sätt hur du kan identifiera möjligheter till förbättring och utveckla din verksamhet mot högt satta mål.

Föreläsningarna med Pernilla är inspirerande och ger dig praktiska verktyg att arbeta med. Pernilla väver på ett naturligt sätt ihop teori med praktik och delar glädjefyllt med sig av sina egna erfarenheter som ledare och utvecklare.

För några år sedan tog Pernilla Pihl steget från att vara anställd som chef till att kasta sig ut i det okända och starta eget. Hon driver nu FrontLeaders som hjälper företag, organisationer och individer att förbättra sin verksamhet.

Pernillas mål med en föreläsning är att alla ska känna att de fått med sig något som är till nytta för deras egen och verksamhetens utveckling.

Talare, Utbildare

Språk: Svenska, Engelska

Uppdrag: Sverige, Europa, Hela världen

Lean, Six Sigma, Ledarskap, Förändringsledning, Metoder, Projektledning, Målsättning, Värdeskapande tid

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.