Rickard Persson

Hitta till det stora inom dig

Motivation | Personlig utveckling | Hälsa och miljö | Kommunikation

En gitarrist med endast tre fingrar
"Att möta nedgångar i livet betyder inte att du är begränsad. Dina drömmar är endast så stora som du vågar drömma dem."

Ett experiment 1996 förändrade mycket i Rickard Perssons liv. En explosion resulterade i att han förlorade all sin syn och den högra handen. Men mest av allt förändrade det Rickards syn på vad vi som människor verkligen kan åstadkomma.

Fastän Rickard inte ser, utmanar han oss att skåda längre. I sina föreläsningar blandar Rickard humor med allvar då han, utifrån det han upplevt, visar på hur vi kan lära oss att skapa möjligheter utifrån de förutsättningar vi faktiskt har. För att uppnå våra mål och lyckas med det vi vill måste det inte alltid gå till så som vi först föreställer oss.

Till exempel: Hur gör man för att kunna spela gitarr men bara har tre fingrar?
Kan man resa själv till Indien trots att man är blind?

"Andras åsikter behöver inte bli din verklighet. Att ta sig förbi hinder och motgångar i livet är inte så svårt som det till en början ser ut att vara. Om du tror att du misslyckats är det endast för att du gett upp för tidigt."

Historik, erfarenhet, kompetens, erbjuder, paketerade föreläsningar…. Sedan 2013 inspirerar och motiverar Rickard med sina föreläsningar. Han har sett till att göra det han själv vill och inte låta sig begränsas av föreställningar om vad som är, eller inte är möjligt.

Rickards föreläsningar riktar sig till alla grupper som vill inspireras och motiveras. Han talar för företag, ledare, medarbetare, elever och organisationer. Även Rickards musik utgör en del i föreläsningarna. Föreläsningarna är från 30 min upp till 3 timmar och anpassas till kundens behov och önskemål.

Talare, Artist: Sjunger och spelar gitarr

Språk: Svenska, Engelska

Uppdrag: Sverige, Europa, Hela världen

Drivkrafter, Självkänsla, Bemötande, Förändring, Självmedvetenhet, Problemlösning, Attityder, Funktionshinder


Smakprov