Stefan Hyttfors

Keynote speaker av klass!

Trender

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest efterfrågade talare när det gäller att förstå framtiden och det stora snabba förändringstryck vi utsätts för.

Stefan föreläser ofta om ämnen som Framtiden är här, är du? som handlar om den digitala revolutionen. Andra ämnen som Stefan Hyttfors ofta föreläser om är om hur affärsutveckling, innovation och kundfokus skapar marknader där andra pratar om fokusgrupper.

Stefan Hyttfors är journalisten som lämnade Expressen för att starta PR-byrå där han fick ta han om några av landets största konton. Byrån utsågs till Sveriges bäst byrå 2007, 2008, 2009, 2010 och 2011.

Stefan Hyttfors har vigt sitt liv att förstå trender och vår framtid. Här spelar givetvis den digitala revolutionen en central roll samtidigt som Stefan ofta fördjupar sig i affärsutvecklingsperspektiven, framtidens arbetsmarknad och framtidens ledarskap.

När Stefan inte lär oss om framtiden är han en duktig föreläsare inom ämnen som sociala medier, marknadsföring och kundfokus.


Smakprov

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.