Stefan Lindström

Erkänd föreläsare

Trender, Motivation, Personlig utveckling, Effektivitet, Kommunikation, Teambuilding

Stefan Lindström har vigt sitt liv åt att låta människor och organisationer växa. Han kan vad som motiverar oss, samt vad som inte får oss att må bra - psykisk ohälsa på arbetet, från stress till att skapa ökad drivkraft. Stefan utbildar och arbetar även med individer och grupper samtidigt som han studerar vad som händer i verksamheter.

Efter studier på Executive Program på Nordic School of Management 97/98 började Stefan arbeta med ledarskapsutbildningar & affärsmannaskap. Sedan dess har han vidareutvecklat verksamheter inom en rad olika branscher hos en mängd olika företag och organisationer. Stefan har även arbetat som lärare på den internationella säljhögskolan liksom vid Folkuniversitetet och har även föreläst vid högskolor och universitet såväl inom näringslivet som offentlig förvaltning.

2005 flyttade han till USA för att bygga vidare på sina redan omfångsrika kunskaper och med att forska och studera Entreprenurial Management vid Boston University School of Management, Stefan har även studerat vid Harvard.

Stefan Lindström följer inte strömmen utan finner nya vägar. Detta har uppmärksammats internationellt och inte mindre än tre gånger har han bjudits in att tala vid The International Conference on Thinking.


Han är även känd för den som har varit med och tagit fram det första Entreprenörsprofiltestet i världen, som numera även innehåller Intraprenörsprofiler.

Stefan är en erkänd föreläsare och talare på olika konferenser världen över, främst för sin förmåga att fängsla folk med bara ordet som hand-fängsel.


Talare, Utbildare, Moderator

Språk: Svenska, Engelska

Uppdrag: Stockholm, Sverige, Europa, Hela världen

Digitalisering, Motivation, Drivkrafter, Förändring och utveckling, Friska arbetsplatser, Stress, Psykisk ohälsa, Arbetsmiljö, Drivkrafter, Organisation och ledarskap, Intraprenörskap


Smakprov

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.