Tommy Deogan

En stark föreläsare som gjort en tuff personlig resa

Life stories och Trivsel

Tommy Deogan växte upp under tuffa förhållanden i en förort till Stockholm. Redan tidigt kom han i kontakt med droger. Tommy såg upp till sin respekterade bror Tony som var kriminell, huligan och som alltid levde på gränsen. Trots att brodern Tonys vardag präglades av våld och kriminalitet var han den som mest av alla kämpade för att Tommy skulle få ett liv utan droger, ett liv med äkta ärlig respekt.

Den 29 juli 2002, blev den 26-årige äldre brodern Tony Deogan det första dödsoffret för fotbollshuliganism i Sverige. Inför en match mellan AIK och IFK Göteborg på Råsunda i Stockholm, misshandlades han så allvarligt att han senare avled. Inga vittnen vågade framträda och åklagaren beslöt senare att lägga ner förundersökningen. Tommys sista försvarare gick bort.
/br>Tommy Deogan är en stark föreläsare som ärligt och öppet berättar om förortens problem. Han hjälper oss att förstå hur ungdomar tänker, vad som skapar respekt och vad det är för skillnad mellan en heroinist från Östermalm och en missbrukare från betongförort.

Tommy Deogan är idag en av Sveriges största antivåldsförespråkare och en flitigt anlitad föreläsare. En stark föreläsare som vi alla kan lära oss mycket utav, inte minst hur stark kärleken mellan två bröder kan vara.


Smakprov

Söker ni en talare som lyfter er kommande konferens?
Kontakta oss på 08-519 42 804

Kontakta oss


Använd formuläret nedan eller ring oss på 08-519 42 804

Diploma Talarförmedling

Vi hjälper företag och organisationer med inspiration och kompetensutveckling genom att matcha rätt talare till varje unikt tillfälle.

Kontakt

© Copyright 2012-2019 Diploma Group Sverige AB. Alla rättigheter reserverade.